Kontakt

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om styrerekruttering, styrereevaluering og ledelse. Ut ifra dine ønsker og situasjonen i selskapet du representerer hjelper vi deg med å finne den beste løsningen!

hilde-lekven

Hilde Lekven

Managing Partner

Hilde har hatt sentrale lederposisjoner i privat og offentlig sektor, blant annet i Telenor, Adecco Group og senest i Otiga Group hvor hun var konsernsjef.

Hilde har selv betydelig styreerfaring, har sittet i ulike valgkomitéer og har gjort et betydelig antall styrerekrutteringer.

Hun har 20 års erfaring fra rekruttering, bemanning, executive search, interim search.

Hilde er også Managing Partner i Agile Interim og Styreleder i Agile Executive Search (Intersearch Norway), søsterselskap av Agile Styrerekruttering.

Hilde er utdannet fra UiS og har en MBA i strategisk ledelse fra NHH.

kristin_profil

Kristin Røed Eriksen

Partner

Kristin er en erfaren leder med solid bakgrunn fra ulike lederroller i norske- og internasjonale konsern i Byggevareindustrien.

Erfaringen hennes spenner fra organisasjonsutvikling og salgsledelse, til produksjonsstruktur og strategiutvikling.

Kristin har god styrekompetanse og erfaring fra flere ulike styreverv både i næringslivet og organisasjoner.

Kristin er også Partner i Agile Interim et søsterselskap av Agile Styrerekruttering.

Hun er utdannet «Bachelor of International Business», har studert «Organisasjon og Ledelse» på Universitetet i Oslo og tatt programmet Excutive Consulting på BI.

Jan

Jan Øinæs

Partner

Jan er svært erfaren innen Executive Search. Etter flere år i Londons finansbransje har Jan de siste 16 årene jobbet med rekruttering, executive search og leadership assessments for kunder i Norge og internasjonalt, og på tvers av forskjellige sektorer. 

Jan er også Partner og COO i Agile Executive Search (Intersearch Norway), et søster-selskap til Agile Styrerekruttering. Han er utdannet Offiser ved Befalsskolen for Kystartilleriet, har en BBA fra Macquarie University i Sydney, og en MBA fra European School of Economics i London.

På vegne av Intersearch Worldwide, en global allianse av executive search selskaper der Intersearch Norway er det norske medlemmet leder Jan satsingen til Energy & Sustainability, i tillegg til Financial Services & Banking for Nord-Vest Europa.

20240123T154728260.att.1B78BD21-4DF6-4D52-B25C-B11B46F6F410_0

Olav E. Olsen

Partner

Olav er partner i Agile Styrerekruttering og har bred og mangfoldig toppledererfaring fra nasjonale og internasjonale selskaper. Han har jobbet som toppleder og konsernleder i Adecco Group, Barona, NLI, Cinet/Ark/Egroup og Folkeuniversitetet, og har også gründet flere selskaper. Med 20 års erfaring innen rekruttering, executive search, forretningsutvikling og HR har Olav opparbeidet seg en sterk kompetanse innen disse områdene.
 
Olav har erfaring fra en rekke bransjer, blant annet industri, privat helse/omsorg, consulting, bemanning, IT og utdanning. Han har også styrekompetanse som både styreleder og styremedlem i flere selskaper.
 
Olav har betydelig erfaring med endringsprosesser, salg og salgsledelse, HR, strategiprosesser, forretningsutvikling, ledelse og drift. Han har også kompetanse innen kjøp og salg av selskaper, DD-prosesser og integrasjoner.
 
I 2022 solgte Olav og de øvrige eierne Abcent AS til en større bransjeaktør etter en vellykket periode med vekst. Olav hadde hovedansvaret for due diligence-prosessen, salgsfasiliteringen og ledet selskapet fra en omsetning på ca. 40 mill. til ca. 100 mill. på tre år.
 
Olav har utdannelse fra Befalsskolen for Kystartilleriet, NMH/IHM (Dipl.markedsøk.DIHM) og har deltatt på diverse tilleggsutdanninger, blant annet ved IMD i Lausanne.

Benedicte

Benedicte de Flon Taugbøl

Partner

Benedicte de Flon Taugbøl jobber som partner i Agile Styrerekruttering. Hun har mange års erfaring fra management consulting og IT-bransjen med lederstillinger i blant annet Elop, Cognizant og Atkins.

Hun har både strategisk og operasjonell erfaring innen produktledelse, prosjektledelse, salg og forretningsutvikling. Hun har mange års erfaring med forberedelse og gjennomføring av krevende strategiske og teknologiske prosjekter innen ulike bransjer.

Benedicte har tidligere jobbet med executive search og rekruttering i Gevir Group.

Hun har også eiendomserfaring fra blant annet Aberdeen Property Investors og andre investeringsselskap.

Benedicte er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra NTNU.

Ole henrik

Ole Henrik Lund

Partner

Ole Henrik er Partner i AGILE Styrerekruttering. Han har de siste 15 årene innehatt ledende stillinger innenfor finans, energi og rekruttering, og har tilegnet seg dyptgående kunnskap i komplekse rekrutteringsprosesser. Hans lidenskap ligger i å utvikle innovative løsninger som overgår tradisjonelle bransje- og sektorgrenser. 

Med internasjonal erfaring, spesielt fremhevet ved hans 5 år som CFO for Norwegian Energy (NESS Inc) i Washington DC, USA, bringer han et globalt perspektiv til sin rolle. Han har spilt en viktig rolle i styrene for flere start-ups. Han besitter lang erfaring med kapitalinnhenting, ikke bare for bedrifter i Norge, men også internasjonalt. Denne kombinasjonen av styreerfaring og finansiell innsikt gjør ham til en verdifull ressurs i enhver organisasjon.

Ole Henrik er utdannet økonom og biokjemiker fra NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet). Han har også en tilleggsutdanning i Shipping Business fra Institute of Chartered Shipbrokers i London og er DNV-sertifisert rekrutterer.

Spørsmål?