Kontakt

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om styrerekruttering, styrereevaluering og ledelse. Ut ifra dine ønsker og situasjonen i selskapet du representerer hjelper vi deg med å finne den beste løsningen!

hilde-lekven

Hilde Lekven

Managing Partner

Hilde har hatt sentrale lederposisjoner i privat og offentlig sektor, blant annet i Telenor, Adecco Group og senest i Otiga Group hvor hun var konsernsjef.

Hilde har selv betydelig styreerfaring, har sittet i ulike valgkomitéer og har gjort et betydelig antall styrerekrutteringer.

Hun har 19 års erfaring fra rekruttering, bemanning, executive search, interim search.

Hilde er også Managing Partner i Agile Interim og Styreleder i Agile Executive Search (Intersearch Norway), søsterselskap av Agile Styrerekruttering.

Hilde er utdannet fra UiS og har en MBA i strategisk ledelse fra NHH.

kristin_profil

Kristin Røed Eriksen

Partner

Kristin er en erfaren leder med solid bakgrunn fra ulike lederroller i norske- og internasjonale konsern i Byggevareindustrien.

Erfaringen hennes spenner fra organisasjonsutvikling og salgsledelse, til produksjonsstruktur og strategiutvikling.

Kristin har god styrekompetanse og erfaring fra flere ulike styreverv både i næringslivet og organisasjoner.

Kristin er også Partner i Agile Interim et søsterselskap av Agile Styrerekruttering.

Hun er utdannet «Bachelor of International Business», har studert «Organisasjon og Ledelse» på Universitetet i Oslo og tatt programmet Excutive Consulting på BI.

Jan

Jan Øinæs

Partner

Jan er svært erfaren innen Executive Search. Etter flere år i Londons finansbransje har Jan de siste 16 årene jobbet med rekruttering, executive search og leadership assessments for kunder i Norge og internasjonalt, og på tvers av forskjellige sektorer. 

Jan er også Partner og COO i Agile Executive Search (Intersearch Norway), et søster-selskap til Agile Styrerekruttering. Han er utdannet Offiser ved Befalsskolen for Kystartilleriet, har en BBA fra Macquarie University i Sydney, og en MBA fra European School of Economics i London.

På vegne av Intersearch Worldwide, en global allianse av executive search selskaper der Intersearch Norway er det norske medlemmet leder Jan satsingen til Energy & Sustainability, i tillegg til Financial Services & Banking for Nord-Vest Europa.

Spørsmål?